پادکست روانشناسی | راهکارهای مبارزه با کمرویی

سلام به همه دوستان عزیز و همراهان همیشگی پارس تاتس، یه پادکست روانشناسی در مورد غلبه و مبارزه با کمرویی براتون آماده کردیم.
تا حالا شده تو یه جمع خجالت بکشید و لپاتون گل بندازه و تپش قلب پیدا کنید و کنترل رفتارتون از دستتون خارج بشه؟ یا تو موقعیت های مختلف از رویارویی با بقیه بترسین و موقعیت رو ترک کنین؟؟ این مسئله باعث بشه همیشه ذهنتون درگیر بشه و کم کم خودتونو از اجتماع دور کنین؟
کم رویی یک مشکل جزیی رفتاری که بسیاری از افراد می تونن آن را خود به خود کنار بذارن. اما اگه این مشکل فرد را کلافه کنه و مشکلات عاطفی و جسمی برای او به وجود بیاره، در این صورت دیگه نمیشه از کنار این موضوع به راحتی گذشت و حتما باید به فکر چاره بود، چون در غیر این صورت، فرد به انزوا و افسردگی کشیده میشه. ما اینجاییم که غلبه بر کمرویی و خجالتی بودن رو با هم یاد بگیریم.
حالا راهکار درمانی مبارزه با کمرویی چیه؟؟
با گوش دادن به این پادکست و تلاش و تمرین می تونیم در تمام محافل عمومی و خصوصی با اعتماد به نفس بدرخشیم. منشأ خجالتی بودن خودمونو بشناسیم و قانون های طلایی ارتباط موثر با دیگران و رفتار درست با خودمون رو بشناسیم! با این پادکست روانشناسی می تونیم با مفهموم رویارویی تدریجی آشنا بشیم.
راهکارهای موقت تا رسیدن به اعتماد به نفس رو یاد بگیریم و بفهمیم تو ذهن بقیه چی می گذره و افراد اجتماعی چه خصوصیتی دارن؟؟
نتیجه ی گوش دادن به این پادکست می تونه تمرین های مفید برای اینکه بعد از یک مهمونی احساسات خوبی داشته باشیم رو برای ما به ارمغان بیاره تا از تحقیر خودمون دست برداریم.
تا حالا به این فکر کردین چه دوستایی انتخاب کنیم تا احساس بهتری نسبت به اون ها و خودمون داشته باشیم؟
با ما همراه باشین تا یک قدم محکم در رشد و تربیت فردی خودمون برداریم تا به موفقیت در تمام مراحل زندگیمون منجر بشه.
میکس و مسترینگ محدثه امانی
پسورد فایل : ندارد گزارش خرابی لینک

مطالب زیر را حتما بخوانید
معجزه استمرار در رسیدن به موفقیت و آسان کردن کار ها
887 بازدید
تاثیر انضباط شخصی در موفقیت کسبوکار
502 بازدید
خلق تجربه لذت بخش وتاثیر آن در رشد کسب وکار
507 بازدید
بهترین کتاب های برنامه ریزی که به شما کمک میکند به اهدافتون برسید
753 بازدید
مهارت تفکر حل مسئله در موفقیت روابط
377 بازدید
تفاوت همدلی و همدردی در سازمان (Empathy و Sympathy)
506 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید